• Začiatok školského roka 2.9.2021

          • Vážení rodičia,

            nástup vašich detí do našej materskej školy je za dverami, posielame vám pár najhlavnejších informácií ohľadne nástupu a pokyny v súvislosti s epidemiologickými opatreniami.

            > Prevádzka materskej školy je od 6:30 do 17:00 hod.V čase 6:30 – 7:00 a 16:30 – 17:00 sú v prevádzke zberné triedy.Pre triedy A, B a C je v tomto čase zberná trieda B, pre triedy D, E, F a G je zberná trieda D.

            > Prosíme dodržiavať príchod do 8:00 hod. Rodičia / sprevádzajúce osoby vo vnútorných priestoroch nosia rúško, prípadne inú náhradu prekrytia horných dýchacích ciest.

            > Vchod do areálu MŠ je od parčíku pri triede, od 7:30 aj od Perneckej ulice (oranžová bránička) pri triede G.Prosíme nepoužívať veľkú bránu od Borskej ulice, tá je určená pre zásobovanie a vstup zamestnancom. Výnimka v použití tejto bránky v prípade, že máte ohlásený neskorý príchod a po zavolaní na nižšie uvedené telefónne číslo vám príde zamestnanec MŠ odomknúť túto bránku.

            > Odhlasovanie detí bude možné prostredníctvom edupage do 14:00hod predošlého dňa ("pridať ospravedlnenku"), osobne učiteľke v triede, a v daný deň a nahlasovanie neskorých príchodov telefonicky iba na telefónnom čísle 0911 871 349.

            > Pri nástupe do materskej školy bude potrebné vypísať/odovzdať tlačivo o bezinfekčnosti elektronicky, alebo v papierovej forme. Toto vyhlásenie je potrebné vypisovať aj neskôr po 3 a viac dňovej absencii dieťaťa (vrátane víkendov).

            >Zoznam vecí do MŠ:
            - papuče (pevné, nie šlapky, si deti berú každý deň domov.)
            - pyžamo- náhradné oblečenie (všetko podpísané!)
            - ruksak – potrebné pri prenášaní vecí, napr. pri delení detí, v piatok domov pyžamo a pod.
            - fľaša na čistú vodu (berú si na pobyt vonku) iba v letných mesiacoch. Pitný režim je zabezpečený v mš denne.
            – dezinfekčný gél na ruky – malý (zostáva v skrinke dieťaťa)
            – rúško 2ks-nepremokavá plachta (len deti A a B triedy a podľa potreby, 120x60cm)

            > adaptácia je u každého dieťaťa individuálna, dohodnete sa s vašou pani učiteľkou.

            > hračky a vlastné jedlo je zakázané nosiť do tried

            > informácie budú postupne pribúdať

            V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

             

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.