• "Aj v sobotu sa pracuje", alebo "aj školenia vedia byť zábavné"

          • 12.11.2022 sme prežili spoločný príjemný, obohacujúci čas.

            V rámci (aktualizačného) vzdelávania a seba rozvoja sme si celý kolektív pani učiteliek zažili artefiletické činnosti, ktorými nás previedla naša kolegyňa Ľubica Kissová.

             

            Artefiletika je zážitok, je radosť z tvorenia - bez hodnotenia, bez porovnávania sa;  je prekvapenie, je poznanie.

             

            V rámci tvorenia sme si vyskúšali rôzne výtvarné materiály, zažili viaceré artefiletické činnosti.

            V príjemnej atmosfére sme sa dozvedeli niečo nové, zahĺbili sa každá z nás do seba, aj prehĺbili vzájomné vzťahy.

            Bolo nám veselo. Pokračovanie tejto akcie v podobnom duchu máme už naplánovanú na niektorú sobotu v máji 2023. A niečo ešte iné sa možno naskytne aj skôr.

          • Kurz korčuľovania

          • Tretí novembrový týždeň, si deti z predškolských tried užili pohyb na hokejovom štadióne v Petržalke. Precvičili si svoje pohybové zručnosti, tí čo sa už vedeli korčuľovať, vylepšovali svoje techniky a takí, čo ešte nikdy nestáli na korčuliach, sa po prvom dni prestali báť a koncom týždňa si "chodili" na korčuliach krížom-krážom cez celú ľadovú plochu.

            Deti chválime za ich šikovnosť a ďakujeme celému tímu Happykids, sprevádzajúcim pani učiteľkám a nepedagogickým zamestnancom a hlavne rodičom, že sa ich deti mali možnosť zlepšiť v korčuľovaní.

            A takto deti na koniec kurzuˇtiež všetkým poďakovali a zatlieskali :-)

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.